Egészségprogram

2019.03.20. 17.00-órától
EFOP-os pályázati tájékoztató rendezvény a kistérség pedagógusai részére.
2019.03.27. 17.00 órától
EFOP-os pályázati tájékoztató rendezvény a kistérség orvosai részére.
Az Egészségfejlesztési Iroda az „Egészségre nevelő és szemléletformáló életmódprogramok a leghátrányosabb helyzetű kistérségekben” TÁMOP- 6.1.2/LHH/11-B-2012-0031 jelű program keretében kerül megvalósításra. A program ideje alatt kiadványainkban is, valamint a honlapunkon is rendszeresen tájékoztatjuk Önöket az Iroda szolgáltatásairól, eseményeiről, rendezvényeiről, a klubok programjairól, aktualitásokról.

A program konkrét célja, hogy a balmazújvárosi kistérségben minden lakos számára hozzáférhetővé váljanak a járóbeteg szakellátó központ keretein belül működő Egészségfejlesztési Iroda szolgáltatásai, valamint a projekt során megvalósított egészségfejlesztési programok.

A program átfogó célja, hogy a lakosság egészségi állapotának közvetlen javításával növekedjen a térség és közvetetten pedig az ország versenyképessége, mivel a hosszabb és egészségesebb élet együtt jár a foglalkoztatás bővülésével, az aktívan töltött évek növekedésével.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .