Igazgöngy 3.

Igazgyöngy 3

Antal Judit a francia és a portugál (camino) út után újra nagy kalandba vágtak, hogy eljussanak Afrika legmagasabb pontjára, a Kilimandzsáró 5895 m magas csúcsára.
Csapatuk még láthatta a csúcson havat és jeget, ami egyes kutatók szerint a globális felmelegedés következtében 2020-ig teljesen el fog tűnni.
Az utuk célja most is az volt, hogy a kihívások során jobban megismerjék magunkat, egymást és fejlődjenek. Amikor hazaértek úgy érezték, hogy ezeket a csodálatos élményeket nem tarthatják meg magunknak.
Így született meg ez a könyv, amiben a tapasztalásai és felismerései mellett, most a túratársainak beszámolói, fotói, sőt videói is megjelennek, hogy tartalmas szórakozást biztosítsanak.

Antal Judit visszatérő vendégünk, immár harmadik útikönyvét tarthatjuk a kezünkben. 

A könyv az európai kultúrától eltérő, izgalmas világba viszi el az olvasót. Az utinapló segítségével megismerkedhetünk az afrikai emberek életével, megmászahtjuk Afrika legmagasabb csúcsát, a Kilimandzsárót, ellátogathatunk egy maszáj faluba, szafari programokon, zanzibári hajókirándulásokon és fűszertúrán vehetünk részt. Az úti élményeket fotók és videók teszik tartalmas szórakozássá.

Időpont: 2017. március 22. szerda. 17.30.

Helyszín: Lengyel Menyhért Városi Könyvtár

A könyvbemutató során a könyv kedvezményesen vásárolható meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .