A Hajdúk szerepe a történelemben

Bagi Zoltán Péter

Bagi Zoltán Péter: “Teljesen átlagos helyen, teljesen átlagos családban születtem. Egy Debrecen melletti kisvárosban, Balmazújvárosban (Soós Imre filmszínész vagy például Veres Péter köthető ide) éltem 18 éves koromig. Az itteni Veres Péter Gimnáziumba jártam, ami nem volt túlzottan erős, amit a nyelvek terén kicsit meg is sínylettem. Viszont így volt időm olvasni a városi könyvtárban, ami már akkor is egy példaértékűen fejlesztett intézmény volt. Nagyon sokat olvastam, és nemcsak történelmi könyveket, hanem leginkább szépirodalmat.”

A bevezetőben elhangzott dícsérő szavak kicsivel több, mint egy éve hangzottak el, az Újkor hasábjain, a kapocs úgy látszik megbonthatatlan, hisz ismét egy könyvbemutató előtt állunk.

Előző, A császári-királyi mezei hadsereg a tizenöt éves háborúban című könyvének bemutatójához is örömmel adtunk teret, éppúgy ahogy a mostani, a városhoz talán kicsit jobban köthetőhöz is.

A Hajdúk szerepe a történelemben, címmel, 2017. március 3-án, tart ismét könyvbemutatót.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .