Rajongói kiállítás

Az irodalom számtalan műfajjal és jellemzővel rendelkezik, vannak bűnügyiek, történelmiek, szerelmesek, vannak köztük könnyűek, nehezen feldolgozhatóak, népszerűek vagy épp szűk réteg által olvasottak, klasszikusak vagy épp felkapottak, fiataloknak szólók vagy érettebbeknek.. Ám van egy mindezek között is a sci-fi irodalom rendelkezik a legösszetartóbb olvasóközönséggel, s így a legszerencsésebb minden irodalmi ág között.
Az olvasókat itt “rajongóknak” hívják

Ha pedig az irodalom összetalálkozik a filmművészettel, és a science-fiction esetében ez elkerülhetetlen és törvényszerű volt már a kezdetek kezdetén is, úgy egészen más szintre kerül a rajongó fogalma. Ekkor pedig nem egész egyszerűen csak a műfaj kedvelője lesz.Ő az aki felnőttként is ugyanolyan változatlan szenvedéllyel éli ki vágyát a témában, mint amikor legelőször gyerekként találkozik vele. Gyűjt, játszik, újraolvas, újranéz, rendezvényreklubba jár, más rajongókkal együtt közösséget hoz

E rajongó kiállítás március 3-tól tart a hónap végig.A fő látványosságot Szabó István, A csillagok háborúja régi és új trilógiájának makettjei adják, de mellette láthatóak Lego által kockában álmodott Star Wars kiadásaiból egy bővebb metszet, illetve relikviák, könyvek és egyéb meglepetések, melyekről idejében értesülhet mindenki honlapunkon.  Az erő legyen mindnyájunkkal!

létre, ünnepelépítalkot, vagy épp egyetemi tanyagot készít! Márciusi programunk rajongási tárgya és egy igazi rajongójának alkotásai nem a teljes Sci-fi műfajt öleli fel, csupán egyetlen egy, látszólag apró, ám a popkultúra és a filmművészet megkerülhetetlen, részét.  

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .