Könyv@ok 2015

Kedves gyerekek!

Az elmúlt évek örömteli fogadtatásán felbuzdulva úgy határoztunk, hogy idén tavasszal ismét kiadjuk a Könyv@ok pályázatunkat. Csapatmunkára buzdítjuk azokat a könyvszerető 3-4. osztályos tanulókat, akik az olvasmányok és a fejtörők által szívesen részt vesznek szórakoztató feladványaink megoldásában.

Reméljük, hogy az összeállított feladatokkal sikerül az érdeklődéseteket felkeltenünk és abban is bízunk, hogy minél többen versenyre keltek a legügyesebbeknek járó könyv@ok címért. Biztatunk benneteket, hogy gyertek el hozzánk, hiszen a feladatmegoldásban segítségetekre lesz könytárunk színes állománya. Gyerekek, ne feledjétek a könyv jó barát, és az egyik legnagyszerűbb időtöltés az olvasás! A pályázat feltétele: Vállalkozó szellemű 3-4 fős csapatok jelentkezését várjuk, olyanokét, akik szívesen mérik össze tudásukat különféle témákban. Egy személy önállóan nem pályázhat.  

Beadási határidő: 2015. május 12.

Eredményhirdetés: 2015. május 26.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .