Nőnap 2007

Kedves gyerekek!

Már biztosan ti is érzékelitek a tavasz közeledtét. Ébredezik a természet, rügyeznek a fák. Nyakunkon a március és nemsokára itt a Nőnap. Ezen a szép ünnepen évtizedek óta bevált szokás, hogy a fiúk/férfiak valamilyen figyelmességgel kedveskednek nőnemű ismerősüknek.      Ennek a jegyében mi, a Lengyel Menyhért Városi Könyvtár dolgozói megragadjuk az alkalmat és szeretettel invitálunk minden kedves érdeklődőt (fiúkat és lányokat egyaránt) intézményünkbe, hogy kézműves tevékenységünk során alkotott ajándéktárgyainkkal még felejthetetlenebbé varázsoljuk e jeles napot.
  A foglalkozások időpontja:      2007. február 26. (hétfő) 14-30-tól folyamatosan
                                                      2007. március 05.(hétfő) 14-30-tól folyamatosan
 
Jellege: egyedi technikák alkalmazása manuális tevékenységekben (választható)  Pl: papírvirágok hajtogatása színeslapból ragasztott grízkép/keret szitafestéssel, vékony alulemez dekorációval papírcsodák készítése kreppből
 
A fontosabb kellékeket (fém tubus, színeslap, kreppapír, stb.)a könyvtár biztosítja. Szükségünk van azonban színező eszközökre (vízfesték, pasztellkréta, zseléstoll a dekorációhoz)  Kérjük ezeket hozzátok magatokkal. 
A technikák könnyen elsajátíthatók, éppen ezért arra biztatunk benneteket ne hagyjátok ki a lehetőséget és ne feledjétek ajándékozni öröm.
A szabadidős tevékenységek során zenét hallgatunk, a jó hangulatot közösen garantáljuk.
 
Szeretettel várunk benneteket:
a Könyvtár dolgozói

Helyszín: Lengyel Menyhért Városi Könyvtár

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .