Felajánlás 2006

Eddig is sok olvasótól kaptunk könyveket, lakásokat kinőtt szobanövényeket, ill. a jövedelemadó 1 %-át, amit ezúton is köszönünk. A szolgáltatás sokszínűségének megvalósításához szeretnénk minél többféle folyóiratot, napilapot járatni. Ezek beszerzésére magas áruk miatt a kötött költségvetési kereteken belül csak szerény számban van lehetőségünk, ezért arra gondoltunk, hogy akinek olyan folyóirat, hetilap jár, ami a mi olvasóinkat is érdekelheti, szívesen vennénk, ha elolvasás után felajánlaná  a könyvtárnak.

    Elfogadunk újság-előfizetést is. Ez akár több felajánló összefogásával is megoldható. A hagyományos adathordozók mellett audio-vizuális és elektronikus hordozókon megjelenő kép- és hanganyagot is szívesen veszünk.

    Minden olyan felajánlást, ötletet elfogadunk, ami gyűjtőkörünkbe tartozik és színesíti, gazdagítja dokumentumállományunkat, könyvtári szolgáltatásunk minőségét javítja.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .