Vetélkedtünk

Kedves Olvasók!

Gratulálunk túlélted! feliratú csokoládéval köszöntük meg a hozzánk ellátogató csapattagoknak, hogy részt vettek az immár 3. alkalommal megrendezett Vidám Városi Vetélkedőn.

Az este folyamán a versenyzők tanúbizonyságot tettek arról, – különböző feladatlapokon keresztül – hogy milyen ismeretekkel rendelkeznek a drámákról és a krimikről.

         Teltházas rendezvényünkön a szigorú zsűri felügyelete mellett járták be a csapatok a könyvtár kissé horrorisztikusan feldíszített épületét. Pincétől a padlásig várták őket a különböző „tett-helyszínek”: a Boncmester, a Droglabor, a Titkok kamrája, az Egy korty méreg, a Szemtanú és a Sötét szoba, ahol érdekes, izgalmas és titokzatos feladatokat kellett megoldani.

         Pihenésképpen tesztelhették a versenyzők céllövő képességüket és az Agyonverőben a reflexüket. Az este második felében a nevetés kapott főszerepet. Ekkor a Vallomás elnevezésű feladatban speciális szavakkal kellett szerelmet vallani. A korabeli ruhába öltöztetett Rómeók és Júliák különböző stílusokban adták elő a vidám jeleneteket.

A zsűri tagjai: Lósné Hűse Erzsébet, Tóthné Budai Júlia és a zsűri elnöke Dr. Berecz József voltak.

  1. hely: BSZC Veres Péter Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája tanárai

 Nagy Anita, Szabó Erika, Tarcsai Ilona, Tóthné Babos Katalin

  1. hely: Irodalomkedvelők klubja

Fésűsné Kovács Lilla, Juhász Ferencné, Koroknai Sándorné, Szilágyi Györgyné

  1. hely: Olvasók csapata

Cseh Julianna, Király Jánosné Szép Mária, Szanka Tamás, Szankáné Cseh Judit

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .