Könyv@ok 2016

Kedves gyerekek!

Az elmúlt évek örömteli fogadtatásán felbuzdulva úgy határoztunk, hogy idén tavasszal ismét kiadjuk a Könyv@ok pályázatunkat. Csapatmunkára buzdítjuk azokat a könyvszerető 3-4. osztályos tanulókat, akik az olvasmányok és a fejtörők által szívesen részt vesznek szórakoztató feladványaink megoldásában.

Reméljük, hogy az összeállított feladatokkal sikerült az érdeklődéseteket felkeltenünk és abban is bízunk, hogy minél többen versenyre keltek a legügyesebbnek járó könyv@ok címért.Biztatunk benneteket, hogy gyertek el hozzánk, hiszen a feladatmegoldásban segítségetekre lesz könyvtárunk színes állománya. Gyerekek, ne feledjétek a könyv jó barát, és az egyik legnagyszerűbb időtöltés az olvasás. A pályázat feltétele: Vállalkozó szellemű 3-4 fős csapatok jelentkezését várjuk, olyanokét, akik szívesen mérik össze tudásukat különféle témákban. Beadási határidő: 2016. május 03.Eredménykirdetés: 2016. május 19-én 16.30-tól Kellemes időtöltést és sikeres feladatmegoldást kívánunk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .