ORSZÁGOS TINI KÖNYVNAPOK

Okt. 07. (kedd) 10.45 „Olvasó Tini” – Író-olvasó találkozó Balázs Ágnessel
Okt. 08. (szerda) 15.00 „Tini lélek” – A beszélgetést vezeti Végh Istvánné
Okt. 09. (csütörtök) 14.00 „Kreatív Tini”- Kézműves foglalkozás Pálné Bajkor Beáta.

Nyitott Könyves Vasárnap okt. 12.

09.00 „Jól nézek ki?” – Kovács Judit kozmetikus beszél az életkorral járó bőrproblémákról, azok kezelési lehetőségeiről, a helyes test-, és szépségápolásról, valamint az alkalmi és a hétköznapi smink készítéséről. A témáról és a termékekről a www.ilcsi.com internetes oldalon lehet tájékozódni.

09.00 – 15.00 „Vasárnapi TOTÓ”- Azok az olvasók tölthetik ki, akik ezen a napon felkeresik a könyvtárat és valamelyik szolgáltatását igénybe veszik. Egész nap (nyitástól a „Könyvsorsolás”-ig) folyamatosan lehet megoldani és leadni a totókat.

10.00 – 14.00 „Csere- bere könyvvásár”- Bárki elhozhatja azokat a megunt vagy dupla példányban meglévő könyveit, amelyeket szívesen elcserélne másikra, újabbra. A könyvek mellett a véleményeket, olvasmányélményeket is kicserélhetik egymás között az olvasók.

11.00 „Eltört tükör” – Neszmélyi Magdolna előadóművész műsora. A művésznő a kicsiktől a nagyokig minden korosztály részére kínál különböző irodalmi műsort, melyek közül most a tiniknek szóló összeállítást láthatják, hallhatják az érdeklődők.

12.30 „Rajongunk érte” – sikerfilm vetítése fiataloknak

14.00 „Hozd formába magad !” – Szendi Katalin edzővel

14.00 „A világ a szememmel” – Az út, a mobiltelefontól a világhálóig. Video készítési alapok és megosztás a Youtube-n. Regisztráció és kérdőív itt

15.30 „Könyvsorsolás” –
A nap folyamán kitöltött „Vasárnapi Totó”-kon 13+1-es találatot elért olvasók között könyvet sorsolunk ki, melynek eredménye a honlapunkon megnézhető.


10.00-től minden órában„Zsákbamacska”- a jelenlévők között

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .