Újranyitás

ÚJRA VÁR A KÖNYVTÁR!

2020. június 16.-tól (kedd) – júniusban egyelőre a szombati napok kivételével – várjuk kedves olvasóinkat, természetesen a biztonsági szabályok betartása mellett!
Kérjük a hozzánk ellátogatók viseljenek maszkot, használják a kihelyezett kézfertőtlenítőt, és tartsák be a 1,5 m-es távolságot! Az épület mindkét szintjén maximum 10-10 fő tartózkodhat! A visszahozott könyvek 72 órára karanténba kerülnek. A késedelmi díjak megfizetésétől augusztus 31-ig eltekintünk.

Szeretettel várunk mindenkit! A könyvtár dolgozói

Minden napra egy kérdés

Kedves résztvevők!

15 nap és 15 kérdés után itt szeretnénk megköszönni azt, hogy velünk tartottak, és játékunk részesei lettek. Ki egy, ki tizenöt kérdésünkre válaszolt, egy biztos, mi minden egyes kommentnek nagyon örültünk!

161-en játszottak velünk, 52 játékos veheti át a veszélyhelyzet elmúlta után a jól megérdemelt ajándék könyvet. 15-en pedig dupláztak, hiszen 14 kérdésre is jó választ adtak!

GÁL KITTI, GYŐRINÉ PÉNZES ÉVA, HARANGI MÁRIA, KATONKA TÍMEA, POSTA ERZSÉBET, SZANKA JUDIT, SZÉKELY ZOLTÁNNÉ KOROKNAI MARIANNA, ZUBEK ALEXANDRA – ők nyolcan azok, akik a „SZUPERCSAPAT” tagjai lettek, mind a 15 kérdésre időben jó választ adtak.

Szívből gratulálunk minden játékosunknak!

Posztjainkban bizonyára sok olyan dologról olvastak, amit már egyébként is tudtak, de reméljük, olyan városunkkal kapcsolatos információk birtokába is jutottak, amikről esetleg eddig nem hallottak.

Megtisztelő figyelmüket és részvételüket köszönjük, mindenkinek jó egészséget kívánunk! A veszélyhelyzet elmúlta után találkozzunk a könyvtárban!

Karantén Könyvtár

Tisztelt Balmazújvárosiak!
Kedves Könyvtárhasználók!


Mi, a Lengyel Menyhért Városi Könyvtár dolgozói is igyekszünk saját lehetőségeinkhez mérten segíteni ebben a nehéz helyzetben a város lakosságának.
Négy különböző programot kínálunk Önöknek, amivel szeretnénk az otthon maradás megkönnyítéséhez hozzájárulni.
Programjaink minden korosztálynak elérhetőek.

  1. Könyvtár-Pack-Pont – Olvass továbbra is könyvtári könyveket!
  2. Kreatív Karantén Könyvtár – Csatlakozz Kreatív csoportunkhoz!
  3. Alkoss! – Tervezz dizájn őrjegyet! Életkor nem akadály.
  4. Minden napra egy kérdés

Részletek: honlapunkon: www.lmvk.hu, illetve facebook oldalunkon: Lengyel Menyhért Városi Könyvtár
Vigyázzunk egymásra

olvass tovább

Covid-19 tájékoztató

Tisztelt Balmazújvárosiak!


A Lengyel Menyhért Városi Könyvtár a kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel 2020. március 16-tól határozatlan ideig zárva tart. Amint változás történik, minden lehetséges csatornán jelezzük Önök felé.
Értesítjük Kedves Olvasóinkat, hogy a zárvatartás ideje alatt a könyvtári tagságok, olvasójegyek, illetve a kikölcsönzött könyvek és egyéb dokumentumok lejárati idejét meghosszabbítjuk. A szolgáltatások felfüggesztésének idejére késedelmi díjat nem számolunk fel.
Megértésüket köszönjük!

Vigyázzunk egymásra!