Minden napra egy kérdés

Kedves résztvevők!

15 nap és 15 kérdés után itt szeretnénk megköszönni azt, hogy velünk tartottak, és játékunk részesei lettek. Ki egy, ki tizenöt kérdésünkre válaszolt, egy biztos, mi minden egyes kommentnek nagyon örültünk!

161-en játszottak velünk, 52 játékos veheti át a veszélyhelyzet elmúlta után a jól megérdemelt ajándék könyvet. 15-en pedig dupláztak, hiszen 14 kérdésre is jó választ adtak!

GÁL KITTI, GYŐRINÉ PÉNZES ÉVA, HARANGI MÁRIA, KATONKA TÍMEA, POSTA ERZSÉBET, SZANKA JUDIT, SZÉKELY ZOLTÁNNÉ KOROKNAI MARIANNA, ZUBEK ALEXANDRA – ők nyolcan azok, akik a „SZUPERCSAPAT” tagjai lettek, mind a 15 kérdésre időben jó választ adtak.

Szívből gratulálunk minden játékosunknak!

Posztjainkban bizonyára sok olyan dologról olvastak, amit már egyébként is tudtak, de reméljük, olyan városunkkal kapcsolatos információk birtokába is jutottak, amikről esetleg eddig nem hallottak.

Megtisztelő figyelmüket és részvételüket köszönjük, mindenkinek jó egészséget kívánunk! A veszélyhelyzet elmúlta után találkozzunk a könyvtárban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .